Со еден повик во Контакт центарот (call center) на „Аџибадем Aлтyнизаде“ можете да го закажете својот преглед. На овој број можете да ги добиете и сите потребни информации за услугите кои ги нуди нашата болница. Нашиот Контакт центар е достапен 24 часа, 7 дена во неделата.

00 90 216 649 44 44  (kонтакт центарот)

Вашиот преглед можете да го закажете и на e-пошта

Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.     или   Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

 

 Ние ќе ве контактираме во рок од 24 часа.